Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

BOSCH EN DUIN

Baarnseweg 30 - 3735 MH
€ 1.425.000 k.k.
foto 1 Baarnseweg

Contactpersoon


Marquiette Schaap profile image

Marquiette Schaap
Real estate agent

+31 (0)35 76 35 424
hello@artoflivingbymar.com

Description

Op een heerlijk zonnig perceel van meer dan 5.100m² ligt deze verrassend ruime, in het groen verscholen, vrijstaande villa. De villa is gebouwd in 1914 en medio 1978 op zowel de begane grond als ondergronds fors vergroot. Naar eigen wensen en ideeën kan de villa geheel worden gerenoveerd. Daarnaast zijn er binnen het vigerende bestemmingsplan van Bosch en Duin ook zeer ruime mogelijkheden om op het perceel nieuw te bouwen.

Het prachtige geaccidenteerde bosperceel heeft een gevarieerde begroeiing met oa schitterende rododendrons, biedt optimale vrijheid en rust en ligt nabij de centrums van Den Dolder en Bilthoven en ook de scholen, winkels en twee NS stations zijn op fietsafstand bereikbaar met rechtstreekse verbindingen naar Amersfoort en Utrecht. Kortom een heerlijke plek om te wonen op een zeer royaal perceel met vele mogelijkheden!

Globale indeling:

Entree, ruime ontvangsthal met toilet en trapkast. Toegang tot de zeer ruime en speels ingedeelde L-vormige living met grote ramen waardoor een heerlijk vrij uitzicht op de omliggende tuin. Deze living heeft daarnaast aan de voor en achterzijde een erker, twee grote schuifpuien, vaste kastruimte en een openhaard. Aangrenzend bevindt zich de ruime keuken met een tweede entree naar de tuin. Een ruime werkkamer completeert deze riante woonlaag.

Via een trap met tussenbordes is de ruime overloop bereikbaar met toegang tot een viertal, in grootte variërende, ruime slaapkamers met bergingen en vaste kastruimtes, twee badkamers en een zeer groot dakterras. Vanuit de overloop is via een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar.

Onder de woning bevindt zich tenslotte een groot souterrain verdeeld in een viertal wijn-, hobby- en bergruimtes.

De totale netto gebruiksoppervlakte is 249m² met een bruto inhoud van maar liefst 859m³!
Op het perceel is er verder nog de beschikking over een garage en een charmante rietgedekte berging met kelderruimte (samen groot 46m²). De heerlijke vrije tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie met eigen bron, een grote vijver en een ruim zonneterras met buitenhaard. De woning is destijds geheel voorzien van extra dik isolatieglas.

Contactpersoon


Marquiette Schaap profile image

Marquiette Schaap
Real estate agent

+31 (0)35 76 35 424
hello@artoflivingbymar.com

features

Transfer of ownership
price
€ 1.425.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1917
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
195 m2
Other indoor space
54 m2
Exterior space attached to the building
49 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
859 m3
Plot size
5105 m2
Download brochure
Contact us

Art of Living by Marquiette

Meentweg 4
1261 XT Blaricum


+31 35 763 54 24


hello@artoflivingbymar.com

VIDEOS

Video Baarnseweg 30

PHOTOS